Synlighed til ny fond for bæredygtighed

img-3

Folkesparekassens Fond

Folkesparekassens Fond med binavnet Folkesparekassens og Middelfart Sparekasses Fond blev stiftet i forbindelse med sammenlægningen af Folkesparekassen og Middelfart Sparekasse i 2021.

Som nyoprettet fond havde Folkesparekassens Fond behov for at blive synlige overfor potentielle ansøgere og andre interessenter.

Fifti har udarbejdet logo og visuelt identitet, udviklet hjemmeside i WordPress og opsat konti på Facebook og Linkedin. Derudover har jeg udarbejdet en folder til download fra hjemmesiden eller til print med henblik på udlevering i forbindelse med arrangementer mv.

Jeg står for den løbende annoncering og aktivitet på de sociale medier, ligesom jeg skriver tekster og artikler om de projekter, som får bevilget midler af fonden.

PROJEKT

Identitet og markedsføring

Ydelser

Visuel identitet
Logo
Webdesign
Grafisk design
Portrætfoto
Tekst/korrektur
SoMe

Kunde

Folkesparekassens Fond

Skal vi samarbejde?

Kontakt mig og lad os få en snak

Har du en opgave inden for kommunikation, grafisk design eller markedsføring? Så lad os stikke hovederne sammen og finde ud af, om jeg skal hjælpe med at få den løst. Ring eller skriv til mig. Eller udfyld formularen, så kontakter jeg dig. Jeg glæder mig til at høre fra dig.